Blogg

Mörbys drömvärvning funderar fortfarande

Mörbylånga har inte gett upp hoppet om förstärkning från division 2. Men Tommy Petersson funderar fortfarande.
– Jag har inte avskrivit det helt, dock är det en lång sträcka för mig i bilen, det försvårar rätt mycket.

I slutet av februari uppmärksammade Ölandsbladet att Mörbylånga var på jakt efter Tommy Petersson. Sportchef Anders Larsson var full av beundran.

”Han har ju sådana kvaliteter att i Mörbylånga kan han kliva in på centrala mittfältet. Jag har redan lovat honom nummer tio på ryggen och att han får välja plats först i omklädningsrummet.”

Tre veckor senare är läget i princip oförändrat. 33-årige Petersson, som representerade IFK Berga 2016, kommer inte att spela division 2-fotboll den här säsongen. I övrigt är ingenting klart.

– Egentligen känner jag mig fortfarande för, ifall jag tycker det är så pass skoj och intressant för att lägga någon tid på det under det här året. Jag har andra prioriteringar med familj och hus nu, som klart kommer att gå i första hand, säger huvudpersonen.

Även division 3-klubben Kalmar AIK är med och konkurrerar om en eventuell påskrift. Tommy Petersson har tränat och provspelat med båda lagen.

– Jag har inte avskrivit Mörbylånga helt, dock är det en lång sträcka för mig i bilen, det försvårar rätt mycket.

– Jag kan inte säga att det lutar åt något håll än. Jag tränar som sagt bara för att hålla igång och ha lite skoj, det är så det känns just nu i alla fall.