Blogg

Ett ögonblick...

ÖB –
…Kajsa Jaensson, försvarare i Färjestadens GoIF, som beger sig till Gislaved i helgen för samling med Smålandslaget flickor födda 2000.

13936750_1433450160005885_1730195464_n

Hur ser du på helgens samling?
– Det är första förberedande samlingen inför Cup Kommunal som spelas i vinter. Jag ser samlingen som en kul grej, det var länge sedan jag såg alla så det ska bli kul att träffa tjejerna igen. Självklart vill man också visa upp sig för ledarna.

  Du har spelat både ytterback och mittback i Färjestaden. Vilken roll har du i Smålandslaget?
  – Jag har varit innermittfältare, men det var länge sedan vi sågs så det kan ha ändrat sig. Det spelar inte så stor roll egentligen.

  Kommentar om din säsong hittills? Några överraskningar med division 1?
  – Min säsong har varit helt okej, tycker jag. Jag är nöjd över att ha tagit en plats i A-laget men jag har varit lite för nervös ibland. Jag känner dock att jag växer in i det mer och mer och blir tryggare med mig själv, vilket har gjort att jag har presterat lite bättre och det har även blivit roligare. Inga direkta överraskningar, jag visste att kvalitén på många lag skulle vara rätt bra.

  Vad säger du om framtiden? Har du några målsättningar?
  – Jag är glad över att jag tagit en division 1-plats och har som målsättning att fortsätta utvecklas. Jag vill fortsätta att spela fotboll på elitnivå.

  *****

  Även 2001-kullarna har samling i Gislaved under helgen, där ett par ölänningar finns med på Smålands FF:s inbjudningslista.

  F01 (34 spelare har kallats)
  Julia Konradsson, Persnäs AIF
  Hanna Olsson, Persnäs AIF

  P01 (97 spelare har kallats)
  Melwin Aldén, Färjestadens GoIF
  Anton Hermansson, Färjestadens GoIF
  Adam Karabyn, Färjestadens GoIF
  Axel Petersson, IFK Borgholm
  Malsor Ulaj, IFK Borgholm
  Oskar Karlsson, Mörbylånga GoIF